
Shuwei Song driver restauranten Sushi Master på Søborg Hovedgade 177C.
Shuwei Song har ti års uddannelse som sushi-kok bag sig. Og der er skam intet i vejen med at være kineser, selv om det er sushi. I modsætning til hvad mange danskere tror, er sushi ikke japansk, selv om det så siden har udviklet sig til nationalretten i Japan.
Sushi nævnes første gang i et kinesisk leksikon fra det 2. århundrede, og siden blev den oprindelige idé med at konservere rå fisk. Sushi er da også udbredt i store dele af Sydøstasien. – Det vigtigste er, at man brænder for at lave sushi, om du så er dansk, japansk eller kinesisk kok, siger Shuwei Song. – Vi satser på friske råvarer.
Shuwei Song fortæller, at han arbejder ud fra at give gæsterne en smagsoplevelse. Derfor laver han også sin egen hjemmelavede soyasauce. Sushi Master har plads til 20 gæster, og det er også muligt at bestille take away.